

PUPIL MOCK EXAMINATION TIMETABLE - YEAR 11 – 20th November 2018 – 30th December 2018

P1	P2	P3	P4	P5
M O NORMAL LESSONS	NORMAL LESSONS	NORMAL LESSONS	NORMAL LESSONS	NORMAL LESSONS
N 1 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2				
T U English Language (106) (1hr45m) 9.15a.m.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>	>>>>>>>11.00a.m	NORMAL LESSONS	Biology Science separate (28)(1hr45m) 13.25p.m.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>	>>>>>>>>15.10p.m.
Н			13.25p.m.>>>>>>>>	>>>>>14.40p.m.
W E Maths (106) (1hr30m) Paper 2 9.15a.m.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>	>>>>>10.45a.m.	NORMAL LESSONS	Geography (67) (1hr) 13.30p.m14.30p.m.	NORMAL LESSONS
T	>>>>>>>11.00a.m. >>>>>10.30a.m.	NORMAL LESSONS	Maths (106) (1hr30m) Paper 3 13.25p.m.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>	>>>>>>14.55p.m.
F Physics R Science separate (28) (1hr45m) 1 9.15a.m.>>>>>>>>>>> Science trilogy(78) (1hr15m) 9.15a.m.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>	>>>>>>>11.00a.m. >>>>>10.30a.m.	NORMAL LESSONS	NORMAL LESSONS	GCSE P.E. (29) (1hr) Paper 1 14.30pm – 15.30pm

PUPIL MOCK EXAMINATION TIMETABLE - YEAR 11 - 20th November 2018 - 30th November 2018

P1	P2 PUPIL MOCK EXAMINATION	P3	<u>0th November 2018 – 30th Novembe</u> P4	P5
M O NORMAL LESSONS N 2 6 T H	German listening F (?) 35 min 10.30a.m.>>>>11.05a.m. German reading F (?) 45 mins 11.10a.m.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>	>>>>>11.55a.m.	NORMAL LESSONS	NORMAL LESSONS
T U Health & Social (27) (1hr) 9.15a.m10.15a.m. Computer Science (16) (1hr) 9.15 a.m10.15a.m.	NORMAL LESSONS	NORMAL LESSONS	French listening F (32) 35 min 13.30p.m>>>>14.05p.m. French reading (25) 45mins 14.10p.m.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>	>>>> 14.55p.m. >>>>>>>>>>>>15.20pm
W E NORMAL LESSONS D 2 8 T H	D&T (11) 2hrs 10.30am >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>	>>>>>12.30am	History (37) (1hr45m) 13.25p.m.>>>>>>>>>>	>>>>>>>>>15.10p.m.
T H NORMAL LESSONS UR 2 9 T H	NORMAL LESSONS	GCSE P.E. (29) (1hr) Paper 2 11.35p.m12.35p.m.	NORMAL LESSONS	Music (7) (1hr) 14.30pm – 15.30pm
French Writing F (32) 1hr R French Writing H (25) I 1hr15mins German Writing F (?) 1hr German Writing H (?) T 1hr15mins F = 9.15am - 10.15am H = 9.15am-10.30am	NORMAL LESSONS	NORMAL LESSONS	NORMAL LESSONS	NORMAL LESSONS

Please Note – The Food exam will require 3 hours for the practical. This will take place on Tuesday 13^{th} November 13:30-16:30 in the Food room.